Намерете вашият мечтан имот

Търсени резултати

Елегантен напълно...
location_city Бялата лагуна
check_box двустаен за продажба

€66 000

Детайли
1 1 82.00 m2
Индивидуални, лукс...
location_city Варна , Траката
check_box къща за продажба

€265 000

Детайли
4 3 311.12 m2
Ексклузивен триста...
location_city Свети Константин и Елена
check_box тристаен за продажба

€249 900

Детайли
2 2.5 149 m2
Стилно обзаведен д...
location_city Балчик
check_box двустаен за продажба

€49 000

Детайли
1 1 57.84 m2
Уникална двуетажна...
location_city Балчик
place Lighthouse Golf Resort
check_box къща за продажба

€79 000

Детайли
2 1.5 90.30 m2
ПРОДАДЕН! Ексклузи...
location_city Свети Константин и Елена
check_box тристаен за продажба

€235 000

Детайли
2 1.5 142 m2
РЕЗЕРВИРАН! Ексклу...
location_city Свети Константин и Елена
check_box тристаен за продажба

€215 000

Детайли
2 1.5 139 m2
Светъл и просторен...
location_city Каварна
check_box двустаен за продажба

€59 900

Детайли
1 1 88,4 m2
РЕЗЕРВИРАН! Отличе...
location_city Свети Константин и Елена
place Варна
check_box тристаен за продажба

€119 900

Детайли
2 2 97.98 m2
Кокетен двустаен а...
location_city Бяла
check_box двустаен за продажба

€66 000

Детайли
1 1 70.61 m2
ПРОДАЕН! Просторен...
location_city Бяла
check_box двустаен за продажба

€38 000

Детайли
1 1 64.37 m2
РЕЗЕРВИРАН! Отличе...
location_city Свети Константин и Елена
check_box двустаен за продажба

€94 900

Детайли
1 1 67.96 m2
ПРОДАДЕН! Апартаме...
location_city Каварна
check_box тристаен за продажба

€115 000

Детайли
2 2 121 m2
Отличен парцел в р...
location_city Соколово
check_box парцел за продажба

€19 000

Детайли
0 0 850 m2
Парцел в регулация...
location_city Ведрина
check_box парцел за продажба

€14 200

Детайли
1 1 4 400 m2
Великолепна триета...
location_city Крапец
check_box къща за продажба

€270 000

Детайли
7 3 330 m2
Просторен слънчев...
location_city Балчик
check_box тристаен за продажба

€86 000

Детайли
2 2 85.89 m2
ПРОДАДЕН! Уютен и...
location_city Каварна
check_box двустаен за продажба

€54 000

Детайли
1 1 74 m2